4t2 Sport Solutions

The Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything

Maatwerk: van videofeedback tot consultancy- & servicediensten

Innovatieve technologie
zonder complexiteit

4t2 Sport Solutions streeft, door vraaggestuurd te werken, naar de optimale oplossing voor de klant. Een intuïtieve oplossing met de flexibiliteit die een klant nodig heeft, maar zonder de complexiteit die innovatieve technologie met zich mee kan brengen. Naast deze oplossingen op maat, leveren we ook consultancy- en servicediensten, waarin we onze ervaring met innovatieve technologie gebruiken om de klant van een zo goed mogelijk advies te voorzien.

directe-video-feedback-setup-4t2-sport-solutions
directe-video-feedback-setup-4t2-sport-solutions

Arno Pluk

Wie ben ik?

Ik ben Arno Pluk, oprichter van 4t2 Sport Solutions. Ik ben van huis uit opgeleid tot computerwetenschapper (TU/e). De combinatie van passie voor sport (turnen) heeft er toe geleid dat ik ruim 3 jaar actief ben geweest als Embedded Scientist van de Nederlandse turnbond (KNGU), waar ik verantwoordelijk was voor (vraaggestuurd) onderzoek ter ondersteuning van de topsport programma’s. Daarna heb ik 4t2 Sport Solutions opgericht om mijn expertise op het gebied van innovatieve technologieën, camera- en meetsystemen in de (top)sport ook voor andere sporten en bedrijven beschikbaar te maken.

four-ty-two-4t2

four-ty-two

Waarom 4t2?

In ‘The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy’ werd een computer ontworpen om het antwoord te berekenen op ‘The Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything’. Na jarenlange berekening, bleek het antwoord 42 (four-ty-two) te zijn. De naam 4t2 is gekozen als symbool voor het feit dat je niets hebt aan een antwoord, als je niet de juiste vraag gesteld hebt.

Camera-opstellingen

Projecten

Jaar ervaring

Recente projecten

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat & consultancy- en servicediensten, waarin we onze ervaring met innovatieve
technologie gebruiken om de klant van een zo goed mogelijk advies te voorzien.

INSTALLATIE VAN CAMERASYSTEMEN

INSTALLATIE VAN CAMERASYSTEMEN

INSTALLATIE VAN CAMERASYSTEMEN Professionele video-feedback voor sportverenigingen De beschikbaarheid van video-feedback geeft een enorme boost aan uw trainingen. Deze camera-systemen hoeven niet ingewikkeld en duur te...

Lees meer
EK TURNEN 2017

EK TURNEN 2017

EK TURNEN 2017 (CLUJ-NAPOCA, ROEMENIË) Ondersteuning met SmartRings Jurytool Op verzoek van de Europese turnbond (UEG) heeft het InnoSportLab 's-Hertogenbosch juryondersteuning geleverd met de SmartRings Jurytool...

Lees meer